活動消息

中五級紀律訓練日營

中五級同學在五月於學校參加「紀律訓練日營」,當日同學不但進行集體遊戲,每位同學更須從五樓游繩而下。眾人更矢志將這份勇氣帶到學習上,努力準備來年的中學文憑試。

#紀律訓練日營 #中學文憑試

Featured Posts
Archive
Search By Tags
尚無標記。
  • Facebook Basic Square

Contact Us  | Site Map

Copyright © 2020. All Rights Reserved. S.K.H. Holy Trinity Church Secondary School
This website supports the following browsers: Internet Explorer (IE 11.0 or higher) or Google Chrome. | 建議使用 IE11.0以上 或 Google Chrome瀏覽器瀏覽本網站。